Veterinär i Tenhult

Veterinärkliniken Tusen och en katt i Tenhult bedriver verksamhet för hundar, katter och mindre sällskapsdjur. Förutom mottagning finns på kliniken operationsavdelning, röntgen och laboratorium för bland annat blodanalyser.

Vi håller till i fräscha nyrenoverade lokaler centralt i Tenhult med goda parkeringsmöjligheter. Våra närmaste grannar är COOP, biblioteket och Folktandvården. Kommer du med tåg eller buss ligger kliniken på gångavstånd.

På vår mottagning får du hjälp med utredning av såväl medicinska som ortopediska sjukdomstillstånd hos ditt djur. Vi erbjuder en personlig kontakt i lugn miljö, där vi vill att både Du som djurägare och ditt djur ska känna er trygga. Av våra tre undersökningsrum har vi reserverat ett enbart till våra kattpatienter. Detta för att undvika onödig stress hos de katter som ej är vana vid hundar.

Vi ombesörjer även förebyggande vård såsom vaccinationer, id-märkning, besiktning samt utfärdande av EU-pass till hund och katt. Vi hjälper gärna till med höft-och armbågsledsröntgen som skickas till SKK för bedömning.

På klinikens operationsavdelning har vi möjlighet att utföra operationer såsom kastration av tik och hanhund, kastration av han-och honkatt, tandstensborttagning och mycket mer. Vi opererar bland annat juvertumörer hos tik och honkatt, åtgärdar sårskador och avlägsnar hudförändringar och knölar.

Här i Tenhult har vi vår butik med försäljning av premiumfoder till hund och katt samt ett mindre sortiment av det du behöver i husapoteket till ditt djur, se mer under rubriken Butik.

Besök på mottagningen sker efter tidsbokning. Ni når oss under våra öppettider på telefonnummer 036-131020 eller via mail på info@tusenochenkatt.se. Förfrågningar kan även skickas via Facebook till Veterinärkliniken Tusen och en katt.

I mån av tid har vi även akutmottagning, men även då efter telefonkontakt.

Vid akuta sjukdomstillstånd som uppkommer utöver våra öppettider hänvisar vi till AniCura Djursjukhuset i Jönköping på telefonnummer 036-341880.

Välkommen med din förfrågan eller tidsbokning!

Veterinär i Jönköpings kommun - Tusen och en Katt veterinärklinik i Tenhult